Mijn plek op de wereld


 

De jongvolwassenheid is een periode in een mensenleven waar vele uitdagingen tezamen komen. Je denkt eraan om het nest uit te vliegen en zelfstandig te gaan wonen, met of zonder levenspartner. Je zoekt werk dat je vervulling biedt of hebt net nood aan een jaar ertussenuit. Je overweegt verder te studeren of weet het helemaal niet meer. Veel mogelijkheden, evenveel uitdagingen. Voor je het weet zit je met keuzestress en kom je tot niets meer. Die stappen naar zelfstandigheid zorgen er soms voor dat je je fragiel en stuurloos voelt. Een reden te meer om je door gelijkgezinden te omringen en elkaar te inspireren.

 

Gedurende vier sessies gaan we met verschillende aspecten van jongvolwassenheid aan de slag. We Elke bijeenkomst belicht een ander thema. 

 

Voor wie:

 

Een programma voor jongvolwassenen tussen 21 en 25 jaar, die op zoek zijn naar hun plek in de wereld, die zich onzeker of eenzaam voelen, die gebukt gaan onder de verwachtingen van de samenleving, ouders, studies, werkgevers, e.a.  

 

Praktisch:

 

woensdag 3/7/24, 17/7/24, 31/7/24, 14/8/24, telkens van 9u30 tot 11u30 in de Wildbroekstraat 1 te 3660 Oudsbergen

- minimum 4 deelnemers, maximum 8 deelnemers

- 120 euro voor het hele traject

- het programma vindt deels binnen en deels in buitenlucht plaats, dus kleed je naar de weersomstandigheden

- Omwille van de groepsveiligheid en de mogelijkheid tot verdieping engageer je je steeds voor de hele reeks van 4 bijeenkomsten. 

- Bij aanmelding vindt steeds een voorafgaand individueel gesprek plaats, om af te toetsen of deze reeks inderdaad is wat je zoekt.