Hoe blijf ik geworteld in woelige tijden?Ieder van ons is geworteld in het leven, via onze voorouders, via de verbinding met andere mensen, via ons lijf. In een samenleving waar dingen snel veranderen, tradities minder aandacht krijgen, digitalisering terrein wint en het productietempo hoog is, kunnen we de ervaring 'geworteld te zijn' soms verliezen. We lopen met onze ziel onder de arm achter de feiten aan, voelen ons alleen of zijn gemakkelijk uit ons lood geslagen.

 

Sterke wortels kunnen het verschil maken. Een boom die diep en stevig geworteld is, beweegt soepel mee met wind, storm en ijzig weer, zonder om te vallen. Tijdens vier bijeenkomsten kijken we naar de wijze waarop wij geworteld zijn. We staan stil bij hoe we onze wortels kunnen voeden en hoe ze ons met beide benen te allen tijde stevig op de grond kunnen houden. Elke bijeenkomst belicht een ander thema.

 

Voor wie:

 

Een ideaal programma voor wie last heeft van vermoeidheid of stress, tekenen van burn-out vertoont of overweldigd geraakt door de complexiteit van het dagelijkse leven en af en toe uit de bocht dreigt te vliegen.

 

Praktisch:

 

woensdag 27/2/24, 13/3/2024, 27/3/24, 10/4/24, telkens van 9u30 tot 11u30 in de Wildbroekstraat 1 te 3660 Oudsbergen

- minimum 4 deelnemers, maximum 8 deelnemers

- 120 euro voor het hele traject

- het programma vindt deels binnen en deels in buitenlucht plaats, dus kleed je naar de weersomstandigheden

- Omwille van de groepsveiligheid en de mogelijkheid tot verdieping engageer je je steeds voor de hele reeks van 4 bijeenkomsten. 

- Bij aanmelding vindt steeds een voorafgaand individueel gesprek plaats, om af te toetsen of deze reeks inderdaad is wat je zoekt.