Onderweg door het leven - LAATSTE PLAATSEN


Sta je op een kruispunt in je leven, nieuwsgierig naar de richting die je zal kiezen? Maak je graag de balans op van de weg die je tot nu toe aflegde? Misschien wil je je energievoorraad aanvullen voor je verdere tocht. Of enkele medereizigers ontmoeten. In al deze gevallen is dit groepsaanbod geschikt voor jou. 

 

De onderweg-metafoor leent zich goed voor onze eigen tocht door het leven. Vanaf onze geboorte tot aan ons sterfbed zijn we letterlijk en figuurlijk onderweg. We dragen bagage mee in onze rugzak die ons helpt of hindert op onze reis. Storm en tegenwind kunnen ons verplichten om zijwegen in te slaan of even halt te houden. We hebben vaak een doel voor ogen, dat doorheen de jaren verschillende keren kan wijzigen. 

 

Gedurende vier bijeenkomsten gaan we samen op pad en werpen een blik op onze eigen tocht. Elke bijeenkomst belicht een ander thema. 

 

Voor wie:

 

Een ideaal programma voor wie een nieuwe levensfase instapt, zoals vb pensioen, einde studies, kinderen die het huis uitgaan, scheiding, nieuwe baan, ouder worden,...

 

Praktisch:

 

woensdag 27/2/24, 13/3/24, 27/3/24, 10/4/24, telkens van 14u tot 16u in de Wildbroekstraat 1 te 3660 Oudsbergen

- minimum 4 deelnemers, maximum 8 deelnemers

- 120 euro voor het hele traject

- het programma vindt deels binnen en deels in buitenlucht plaats, dus kleed je naar de weersomstandigheden

- Omwille van de groepsveiligheid en de mogelijkheid tot verdieping engageer je je steeds voor de hele reeks van 4 bijeenkomsten. 

- Bij aanmelding vindt steeds een voorafgaand individueel gesprek plaats, om af te toetsen of deze reeks inderdaad is wat je zoekt.